213
213

Кращі молитви на Великдень

Кращі молитви на Великдень. Молитви на Великдень можна читати не тільки в день свята, а й протягом тижня до нього.

Кращі молитви на Великдень. Про це TheBest дізнався з повідомлення на сайті “Unian”. 

24 квітня відзначається православна Великдень – найрадісніше і найсвітліше свято в році для всіх християн. Цього року Великдень в Україні буде проходити в умовах війни, тому українці в першу чергу будуть молитися про мир в країні. Також в молитві можна просити у Господа інших насущних речей: здоров’я, любові, взаєморозуміння в сім’ї.

Читати молитву можна як церкви, так і вдома. Робити це потрібно перед іконою. Молитися вдома краще поодинці в порожній кімнаті.

Молитва за мир в Україні

Боже, Творець і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності. Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їх серця від усякої образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Нехай всі народи усвідомлюють свій обов’язок піклуватися про мир і рішуче встануть на шлях єдності, з любов’ю співпрацюючи один з одним.

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім’я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь

Молитва на Великдень на удачу і захист від зла

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. У святу неділю Ісус Христос воскрес, людям всім велику надію і радість дарувавши. Відтепер, Господа нашого всі християни прославляють, слава про нього шириться від землі до небес. Силою своєю і милістю своєю незмірною він сьогодні нас рабів Божих оберігає і опікується. Чує він наші молитви і все їх приймає, від всяких бід рятує. Почуй і мене, Господи, допоможи мені, спаси мене і захисти мене від негараздів і бід відтепер і на віки віків. Амінь.

Молитва на здоров’я

Господи Всемогутній, Господи милостивий, Господи справедливий, допоможи мені, рабу Божому, благослови світлою Пасхою. Наповни мене і моїх близьких енергією світлих святкових днів. Нехай очистять мою душу світлі радісні сльози. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Почуйте моє звернення всі вищі небесні сили. Моліться про благополучному життєвому шляху всіх нас грішних рабів Божих (назвати імена людей). Закрийте мене і моїх близьких від злоби людської і недобрих помислів недругів, приборкайте лють і гнів, бурхливі в світі, що оточує нас. Раттю своєю святою і справедливою оточіть нас, даруйте нам згоду і спокій. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

 

Молитва на заміжжя і любов (для жінок)

Всеблагий Господь, Я, раба Божа знаю, що щаслива тільки в любові до Тебе. Всією душею і серцем вірую в силу і милість твою. Виконую будь-яку святу волю Твою. Довіряю себе Тобі, керуй Моєю душею і наповнюй моє серце тільки тобі веденим сенсом життя. Ти творець мій, так збережи мене від гордості і самолюбства, нехай прикрасами моїми стане розум, скромність і цнотливість. Закон твій наказує людям жити в законному шлюбі. Так нехай же мені на життєвому шляху зустрінеться людина, яка мені стане опорою в житті. Хай будемо жити ми з ним у мирі та злагоді. Допоможи мені виконати призначення своє, бо Ти сказав, дружина чоловікові повинна бути дана в помічниці. Щоб міг рід людський множитися і землю населяти. Почуй смиренне звернення моє і допоможи, щоб могли ми з судженим моїм прославляти Твої святі справи відтепер і на віки віків. Амінь.

Молитва про зцілення від хвороби

В ім’я Отця, нашого Предвічного Творця, в ім’я Сина Божого Ісуса Христа і Святого Духа. Нині і вічно і назавжди. Амінь! Служив Господу Богу Лука Христовому за царя Мануїла Комніна. Служив він у позолоченій Лаврі Святій. Так сталося, що напередодні Великодня світлої, в Лаврі золоченої Одигітрія, Пресвята Богородиця, з’явилася двом сліпим людям. Сліпців вона привела у Влахернський храм. Спустилися ангели, херувими, Серафими і заспівали перед Матінкою, сліпі прозріли. Це молитву сильну святі ченці написали, після чого всі 40 святих її благословили. Воістину! Господь вказав: “хто дану молитву в передвеликодню ніч перед Великоднем прочитає, той з її допомогою від трьох смертей піде”. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

До речі, нещодавно “TheBest” писав:

Дві громади Московського патріархату перейшли до ПЦУ

Copyright © 2021 Матеріали з сайту «TheBes» можуть використовуватися іншими користувачами безкоштовно.Відповідальність за зміст рекламних матеріалів несе рекламодавець

To Top